(ВІДЕО) Морські прикордонники взяли участь в Open day силових структур України

НАЗАД
30 сiчня 2024 11:12

Морські прикордонники радо відгукнулися на запрошення взяти участь у дні відкритих дверей, який відбувся в одеському Міжнародному гуманітарному університеті.

На заході представники силових структур та правоохоронних відомств демонстрували своє екіпірування, спорядження, обладнання та зразки зброї.

Під час оpen day до університету завітали близько 1000 абітурієнтів та їхніх батьків з Одеської та інших областей України.

Експозиція, підготовлена силовиками та правоохоронцями, викликала справжній ажіотаж серед учнівської та студентської молоді. Юнаки та дівчата жваво цікавилися кожною інсталяцією та залюбки приміряли на себе екіпірування та засоби захисту.

Чимала кількість юнаків цікавилися умовами служби в лавах Морської охорони й висловлювали бажання також згодом стати моряками-прикордонниками.

«На таких заходах ми спонукаємо молодь в майбутньому активно долучатися до захисту Батьківщини. Розповідаємо про особливості морської служби, спроможності Морської охорони, наш згуртований колектив та загалом про переваги служби в прикордонному відомстві. Молоді люди, які сюди прийшли, якраз визначаються з вибором майбутньої професії, тому такі зустрічі є дуже корисними», - зазначає морський прикордонник на псевдо «Марік».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси